Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Το βίντεο της Ντροπής (σε υψηλή ανάλυση): Ο τραγέλαφος διοίκησης και δημοτικού συμβουλίου – για γέλια ή για… κλάματα;



Η διοίκηση του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έφερε προς ψήφιση στις 27 και στις 28 Δεκεμβρίου θέμα για το οποίο έπρεπε να έχει ληφθεί απόφαση μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Αν και το θέμα είναι γνωστό αρκετό καιρό πριν, εισάγεται λίγες μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία, ως κατεπείγον!



Και στις δύο συνεδριάσεις δεν συγκεντρώνεται ο απαραίτητος αριθμός δημοτικών συμβούλων για την απαρτία, ίσως λόγω των εορταστικών ημερών, ίσως λόγω αντίθεσης της αντιπολίτευσης.

Η διοίκηση εκδίδει αυστηρή επιστολή(διαβάστε εδώ: Αυστηρή επιστολή δημοτικής αρχής εναντίον Γρετζελιά, Τομπούλογλου, ΚΚΕ – Στο απυρόβλητο η παράταξη Κόντου – Κοινοποίηση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.) στην οποία καταγγέλει τη συμπεριφορά όσων δημοτικών συμβούλων, δεν προσήλθαν και ορίζει νέα συνεδρίαση στις 29 (!) Δεκεμβρίου, δυο μέρες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Σε αυτή τη συνεδρίαση έρχονται αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι από την αντιπολίτευση και τους ανεξάρτητους, και η απαρτία μπορεί να επιτευχθεί. Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται ότι οι συσχετισμοί δεν ευνοούν τη διοίκηση, διότι έχουν έρθει αρκετοί από την αντιπολίτευση και λείπουν κάποιοι από τη διοίκηση. Το θέμα πιθανόν να καταψηφιστεί.

Τι κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της υπεύθυνης διοίκησης (και κάποιοι ανεξάρτητοι); Σηκώνονται και φεύγουν ώστε να μην συμπληρωθεί και πάλι απαρτία και να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση για ένα κατεπείγον (;) θέμα. Η συνεδρίαση για άλλη μια φορά δεν πραγματοποιείται. Παρακολουθήστε το απολαυστικό βίντεο (σε υψηλή ανάλυση DVD

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟΥ VIDEO ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ  ΤΟ ΔΕΙΤΕ :
http://www.youtube.com/watch?v=GZQAFZkcauQ

 Πηγή:
http://www.orizontes.gr 

6 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ...ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ;
    O "ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ" ΛΟΓΙΣΤΗΣ
    ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ! ΓΙΑΤΙ; ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κόψαμε κανένα σχόλιο, γιατί απλά δεν μας έχει έρθει. Μάλλον κάποιο λάθος κάνατε.

      Διαγραφή
  3. ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ+ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ= L.F.E
    ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ+ΑΛΕΠΟΥ= L.F.E.
    XAXAXAXAXA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα αναδημοσιεύσουμε (που δεν είναι παράνομο) κάποιο άρθρο από το επιτελούς, το fx news, τη φωνή, θέλουμε να δούμε αν θα γράψετε το ίδιο.

      Διαγραφή

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας