Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

η κοπή πίτας των Εθελοντών της Τράπεζας Αγάπης Παναγίτσας

 

Οι εθελοντές, η κινητήρια δύναμη της Τράπεζας Αγάπης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Φιλαδέλφειας (που κλείνει φέτος και ένα χρόνο λειτουργίας), πραγματοποίησαν την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας.


Σε ‘’οικογενειακό’’ κλίμα μαζευτήκαν οι εθελοντές στο ζαχαροπλαστείο Piccadilly, όπου ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων ευλόγησε την πίτα και στη σύντομη ομιλία του, ανάφερε το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια των εθελοντών στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Στον ένα χρόνο λειτουργίας της Τράπεζας Αγάπης αποκτήσαμε την εμπειρία για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο κοινωνικό έργο που προσφέρει η Τράπεζα Αγάπης.

Στο τέλος οι εθελόντριες κ. Ν. Μυλωνά και κ. Β. Καμπούρογλου υποσχέθηκαν ότι στην επόμενη συνάντηση των εθελοντών θα μας φτιάξουν χειροποίητους λουκουμάδες.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο Αντιδήμαρχος Αδαμάντιος Παϊδας, ο Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Μπόβος και η Τοπική Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας Μαριγούλα Οικονόμου.

Τα κεράσματα και ο χώρος ήταν προφορά του κ. Χρήστου (ιδιοκτήτη Piccadilly) και η πίτα ήταν προσφορά του κ. Απόστολου Κόντου.




Ευχαριστούμε το Fxnews για την ευγενική χορηγία των φωτογραφιών.

Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας