Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου



Σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, με  λιτό χαρακτήρα και μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, το εκκλησιαστικό Συμβούλιο  του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας που την ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Παπασυννεφάκης. Ακολούθησε η συμβολική κοπή του κομματιού για τον Χριστό, τη Παναγία και για τον Ιερό Ναό.
Στην συνέχεια, στην σύντομη ομιλία του ο Πανοσιολογιότατος ευχαρίστησε τους πιστούς που με την βοήθεια τους το εκκλησιαστικό συμβούλιο μπορεί  και  συνεχίζει το κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει και ευχήθηκε μια καλή χρόνια.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν:
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Κοπελούσος, Σπύρος Γραμμένος, Νίκος Παπανικολάου και Σωτήρης Κοσκολέτος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Νέας Φιλαδέλφειας Θανάσης Κοσσύφης και Μαριγούλα Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΦΕΑ Βασίλης Κουρής, ο εκδότης της εφημερίδας Επιτέλους Γιώργος Λιόσης, η πρώην δημοτική σύμβουλος Ρένα Σιμιγδαλά και από το Ευ Αγωνίζεσθαι ο δάσκαλος Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας