Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ν. Φιλαδέλφειας «Άτταλος» και του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ν. Φιλαδέλφειας

Πάρα πολύ κόσμο είχε στη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της κοινής πίτας του ΑΟΝΦ και του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Φιλαδέλφειας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας.


Άψογη οργάνωση σε μια αίθουσα γεμάτη παλιούς και νέους αθλητές.

Την πίτα ευλόγησε ο Παπαγιώργης και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Φώντας Μπουσός  των Παλαιμάχων και  ο Πρόεδρος του ΑΟΝΦ-Άτταλου κ.Σόλωνας Τζέλης.
Παρόντες  στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Αδαμάντιος Παϊδας και κ. Νίκος Παπανικολάου, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Πρόεδρος των Παλαιών Προσκόπων κ. Δημήτρης Μαναράκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού συλλόγου Ποντίων κ. Ουσταμπασίδης.

Στην εκδήλωση  βραβεύτηκαν:
ο  παλαιός τερματοφύλακας της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης (από τον κ.  Χάρη Τομπούλογλου),
ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Κακούρος (από τον κ.  Αδαμάντιο Παϊδα)
ο Γιάννης Δελεφές (ο οποίος απουσίαζε και αντί αυτού το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σταύρος Σκαρπαθιώτης) και ο Αντώνης Παπαβασιλείου  (από το Δ.Σ  του ΑΟΝΦ)
ο Ιατρός Τάσος Παυλόπουλος, για την προσφορά του στο Σύλλογο (από τον κ. Νίκο Παπανικολάου)

Ακολούθησε η κοπή των κομματιών της πίτας, με τις καθιερωμένες ευχές.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού συλλόγου Ποντίων κ. Ουσταμπασίδης, κόβοντας κομμάτι από την πίτα, ζήτησε από τον βέβαιο αυριανό Δήμαρχο (όπως τον αποκάλεσε) Χάρη Τομπούλογλου να λύσει το πρόβλημα του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η Αλεπού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας